top of page

VKL 1 etapas 11.17

Kviečiame visus sportininkus, sportuojančius antrus metus, vyresnius ir stipresnius, kurie nori mėginti savo galimybes ir tobulėti, dalyvauti Vilniaus Karate Lygos 1 etape, kuris vyks jau lapkričio 17 d. (sekmadienį). Vilniaus Karate Lygos pirmasis etapas yra ne tik sporto renginys, bet ir reikšminga patirtis visiems karate entuziastams – tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems kovotojams. Round Robin formatas užtikrina, kad kiekvienas dalyvis turės galimybę susitikti su visais savo kategorijos priešininkais, o tai reiškia daugiau mokymosi ir patirties kaupimo.

 


Registracija vyksta iki spalio 25d. (imtinai). Dalyvių skaičius ribojamas iki 900, pasiekus limitą registracija bus uždaryta, tad verta paskubėti!


Norintiems dalyvauti pirmą kartą VKL varžybose, rekomenduojame susisiekti su savo treneriu ir aptarti dalyvavimo varžybose galimybes.


Labai rekomenduojame dalyvauti papildomose kovinėse treniruotėse prieš varžybas (ir ne tik) – tai būtinas žingsnis norint maksimaliai išnaudoti savo galimybes. Treniruotės suteikia ne tik galimybę susidurti su skirtingais varžovais, bet ir padeda smarkiai pagerinti techniką, reakcijos greitį bei ištvermę. Jos sumažina stresą varžybų metu, didina pasitikėjimą savimi ir leidžia geriau suprasti kovos strategijas. Be šių treniruočių, jūsų pasirengimas nebus pakankamas – dalyvavimas tiesiogiai prisideda prie geresnių rezultatų ir sėkmės varžybose!



0 views

Comments


bottom of page